040 133 0000 info@lahdenmaki.fi

VANERIT

Laaja valikoima säältä suojassa

VARASTOMME

Varastostamme löytyy kattava valikoima vanereita eri käyttötarkoituksiin. Vanerien vahvuudet vaihtelevat pääasiassa välillä 4-50mm ja levykoot palatavarasta peruskokoihin, ja aina todella suuriin maksilevyihin. 

Toimitilana ja varastona toimii 2000m2 halli ja lisävarastona 1000m2 pressuhalli, joten levyt ovat aina säältä suojassa.

KOIVU- JA SEKAVANERIT

Kova ja kestävä pintainen koivuvaneri soveltuu lujuutensa ja jäykkyytensä ansiosta monipuolisiin käyttökohteisiin. Koivuvaneri on ihanteellinen esimerkiksi pakkaus, huonekalu- ja rakennusteollisuuteen. Aina säältäsuojassa olevat vanerimme sopivat myös malliveistämöiden vaneri tarpeisiin. Varastostamme löytyy eri pintalaatuja eri käyttötarkoituksiin, kuten korkealuokkainen pinta soveltuu eriomaisesti sisustuskäyttöön ja heikommat laadut kuljetuslaatikoihin ja erilaisten rakennusten rakenteisiin.
Koivuvaneria löytyy varastostamme vahvuuksissa 4-50 mm. Nyt meillä on tarjolla myös ohutviiluja eli ns. lentokonevaneria vahvuuksissa 0,4-3 mm.

HAVUVANERIT

Havuvaneri on koivuvaneria huokeahintaisempi vaihtoehto, jota käytetään laajasti rakentamisessa esimerkiksi valulevyinä, katelevyinä ja lattialevyinä. Varastostamme löytyy havuvaneria sekä suorareunaisena, että pontattuna vahvuuksissa 9-30 mm.

PINNOITETUT VANERIT

Suurin osa pinnoitetuista vanereistamme on koivua, mutta myös pinnoitettua havuvaneria löytyy varastostamme. Pinnoitettu vaneri on monipuolinen tuote. Karhea pinnoite soveltuu erinomaisesti mm. lavojen, peräkärryjen tai pakettiautojen pohjalevyksi sekä erilaisiin hyllyihin, kulkutasoihin, parviin ja vaikkapa valmiiksi varaston lattiaksi. Sileä pintaista vaneria käytetään rakentamisessa yleisesti sisä- ja ulkovuorauksessa sekä valulevyinä. Muovipinnoitetta käytetään pakettiautojen seinäverkoilussa ja peräkärryjen seinä -ja kattolevyinä. Paperipinnoitettu vaneri soveltuu sellaisenaan maalattavaksi ja teipattavaksi ja sopii sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Pinnoitettuja vanereita löytyy varastostamme vahvuuksissa 4-30 mm.

SISUSTUSLEVYT

Teemme sisustuslevyjä 12mm koivuvanerista.

Hinta 40€/m2 sis. alv 24%.

Pontattu vanerinen sisustuslevy on näyttävä ratkaisu sisustukseen. Voit käyttää sitä seinissä, sisäkatossa tai rakentaa niistä esimerkiksi sängynpäädyn tai taulun. Puuvalmis levy on hyvä pintakäsitellä, jotta levy pysyy siistinä. Käsittelyyn sopii erilaiset vahat, lakat ja maalit.

Levyn varastokoko on 737 x 487 hyötymitassaan.

HYPPYBOXIT

Uutuus!

500 x 600 x 760

Koivuvaneri 100€ sis. alv. 24%
Havuvaneri 80€ sis. alv. 24%

Boxi myydään paloina, sisältää ruuvit.

Nopeille pieni erä valmiiksi koottuna, samaan hintaan!

Palvelu pelaa

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ostokokemukseensa. 39 vuoden kokemus vanereista auttaa meitä löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

• Suuresta varastostamme löytyy kysytyimmät vanerit, myös erikoiskokoja ja pinnotteita

• Meiltä monipuoliset vanerin työstöpalvelut

• Nopeat toimitusajat

• Sovittu laatu pitää

• Meihin voit luottaa

Yhteystiedot

Arkisin 7:00-16:00

Ruususentie 5, 37830 Akaa

040 133 0000

Y-tunnus: 0583496-0

Verkkolaskutus:
Verkkolaskuosoite: 003705834960
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)

Löydät meidät myös

3 + 2 =