040 133 0000 info@lahdenmaki.fi

PALVELUT

Vanerin jatkojalostuspalvelut

 

Asiakastyytyväisyys ja laatu ovat toimintamme kulmakiviä. Takaamme nopeat toimitusajat ja huippulaatuisen työn jokaisessa projektissa, sillä tiedämme, että aika on rahaa. Jatkojalostuspalvelumme on suunniteltu tekemään materiaalien muokkaamisesta helppoa ja tehokasta, jolloin aikaa säästyy projektisi muihin ydinkohtiin.

Olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja uudistamme kalustoamme sitä mukaan, kun tarvetta ilmenee. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja. Voit luottaa siihen, että projekteissamme työskentelee asiantunteva ja osaava henkilöstö.

Vanerin sahaus määrämittaan

Sahaamme nopeasti ja tarkasti vanerilevysi haluamaasi määrämittaan. Käytämme kahdentyyppisiä sahoja kattamaan kaikki tarpeesi. Palkkisaha tarjoaa mahdollisuuden käsitellä suuria eriä ja painavia levyjä. Sahattavien levyjen maksimikoko on 2200 x 5600 mm, ja sahaus palkkisahalla on nopea ja energiatehokas vaihtoehto. Tällä sahalla pystymme siis sahaamaan erittäin suuria levyjä ja pitkiä soiroja tarpeesi mukaan. Tarkkuussaha puolestaan soveltuu erityisen hyvin pienemmille erille ja tarkkuutta ja erityistä huolellisuutta vaativiin projekteihin.

Olipa kyseessä sitten suuri erä tai pieni projekti, voimme täyttää sahausvaatimuksesi laadukkaasti ja tehokkaasti. Jätä sahaus ammattilaistemme huoleksi ja varmista projektisi onnistuminen.

Ponttaus tekee vanerista helposti asennettavan

Ponttaus on olennainen osa vanerin jatkojalostusta, ja se tarjoaa lisää kestävyyttä ja monipuolisuutta erilaisiin rakennus- ja kuljetusratkaisuihin. Ympäripontattu havuvaneri on suosittua erityisesti katto- ja lattiarakenteissa, kun taas pontattua viiravaneria käytetään laajasti suurten kuljetuskalustojen, kuten peräkärryjen, kuorma-autojen ja lavojen, pohjissa. Ponttaus lisää levyn kestävyyttä ja mahdollistaa sen käytön monipuolisissa rakennusprojekteissa sekä simppelin asennuksen. Pontatut vanerilevyt ovat luotettava valinta, kun tarvitaan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Pidämme varastossamme kysytyimpiä ponttilevyjä ja voimme valmistaa lisää tarpeidesi mukaan. Meillä on kalusto, joka mahdollistaa suurten erien ponttaamisen nopeasti ja tehokkaasti.

Tarkkaa ja tehokasta vanerin CNC-työstöä

CNC-työstömahdollisuutemme tarjoavat tarkan ja tehokkaan tavan muokata vaneria erilaisiin tarpeisiin. Erityisesti suurissa erissä CNC-työstäminen voi olla jopa kustannustehokas vaihtoehto tuotteen valmistusprosessissa. Olemme suorittaneet CNC-työstöjä monipuolisesti, mukaan lukien pakettiautojen pohja- ja seinävanereiden, valumuottien osien ja sisustuslevyjen työstämistä.

Käytössämme on huippuluokan Biesse Rover C 9.50 CNC-työstökeskus, joka mahdollistaa tarkan ja monipuolisen työstön. Työstöalan koko on 1935 x 4600 mm, ja se on varustettu 5-akselisella toiminnolla. CNC-työstömme palvelevat monia teollisuuden aloja autoverhoilusta pakkausteollisuuteen, ja tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia vanerin muokkaamiseen.

Valitse tarpeisiisi sopiva materiaali

 

Eri vanerilaadut tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, ja voit valita niistä juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kestävyys on ensiarvoisen tärkeää monissa projekteissa, ja meiltä löydät luotettavaa laatua.

Koivuvaneri

 

Koivuvaneri valmistetaan ohuista koivupuun viiluista, ja se yhdistää luonnollisen kauneuden ja kestävyyden. Se on erittäin suosittu valinta rakennusteollisuudessa sen kestävyyden ja mittatarkkuuden ansiosta. Vaalea väri ja kaunis syykuviointi tuovat kontrastia rakennuksiin, ja se sopii erinomaisesti sisätilojen viimeistelyyn.

Havuvaneri

 

Havuvaneri on äärimmäisen vahva ja kestävä materiaali, joka soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Se kestää kosteutta ja säävaihteluita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan lattia-, katto- ja seinärakenteisiin. Havuvanerin luonnollinen puunsyykuviointi luo lämpimän ilmeen rakennuksille. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti ulkorakentamiseen, kuten varastojen ja aitojen rakentamiseen.

Pinnoitettu vaneri

 

Vanereissa on monia erilaisia pinnoitusvaihtoehtoja, joilla on lukuisia ominaisuuksia. Pinnoitus tekee vanerista erittäin kestävän kulutusta, kosteutta ja kemikaaleja vastaan. Valmiiksi pinnoitettu vaneri säästää aikaa rakennustyömailla, ja se on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Pinnoitettu vaneri tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon erilaisiin rakennusprojekteihin.

Näin yhteistyö kanssamme toimii

Yhteydenotto

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin ja kertoa tarpeesi. Kerro millaista vaneria tarvitset, millaisissa mitoissa ja mikä on toiveesi aikataulun suhteen.

Tarjous

Kun olemme saaneet tiedot tarpeestasi, ammattilaisemme laativat sinulle tarjouksen. Tarjous sisältää hintatiedot ja vahvistuksen toimitusaikataulusta.

Valmistus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, aloitamme tilauksen valmistelun. Tuotteet valmistetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti laadusta tinkimättä.

Toimitus

Toimitamme tuotteet aina sovittuna aikana ja tavalla. Voimme sopia noutoajankohdan ennakkoon, tai ilmoitamme sinulle, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi. Tarvittaessa voimme myös järjestää rahdin puolestasi.

Olemme täällä varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi vanerituotteet ajoissa ja laadukkaasti. Ota yhteyttä, niin autamme sinua kaikissa tarpeissasi.

Yhteystiedot

Arkisin 7:00-16:00

Ruususentie 5, 37830 Akaa

040 133 0000

Y-tunnus: 0583496-0

Verkkolaskutus:
Verkkolaskuosoite: 003705834960
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)

Löydät meidät myös

12 + 4 =