Pinnoitetut vanerit

Laaja valikoima säältä suojassa

VANERIT

Varastostamme löytyy kattava valikoima vanereita eri käyttötarkoituksiin. Vanerien vahvuudet vaihtelevat pääasiassa välillä 4-50mm ja levykoot palatavarasta peruskokoihin, ja aina todella suuriin maksilevyihin. 

Toimitilana ja varastona toimii 2000m2 halli ja lisävarastona 1000m2 pressuhalli, joten levyt ovat aina säältä suojassa.

KOIVU- JA SEKAVANERIT

HAVUVANERI

PINNOITETUT VANERIT

SISUSTUSLEVYT

Koivu- ja sekavanerit

Kova ja kestävä pintainen koivuvaneri soveltuu lujuutensa ja jäykkyytensä ansiosta monipuolisiin käyttökohteisiin. Koivuvaneri on ihanteellinen esimerkiksi pakkaus, huonekalu- ja rakennusteollisuuteen. Aina säältäsuojassa olevat vanerimme sopivat myös malliveistämöiden vaneri tarpeisiin. Varastostamme löytyy eri pintalaatuja eri käyttötarkoituksiin, kuten korkealuokkainen pinta soveltuu eriomaisesti sisustuskäyttöön ja heikommat laadut kuljetuslaatikoihin ja erilaisten rakennusten rakenteisiin.
Koivuvaneria löytyy varastostamme vahvuuksissa 4-50 mm. Nyt meillä on tarjolla myös ohutviiluja eli ns. lentokonevaneria vahvuuksissa 0,4-3 mm.

Havuvanerit

Havuvaneri on koivuvaneria huokeahintaisempi vaihtoehto, jota käytetään laajasti rakentamisessa esimerkiksi valulevyinä, katelevyinä ja lattialevyinä. Varastostamme löytyy havuvaneria sekä suorareunaisena, että pontattuna vahvuuksissa 9-30 mm.

Pinnoitetut vanerit

Suurin osa pinnoitetuista vanereistamme on koivua, mutta myös pinnoitettua havuvaneria löytyy varastostamme. Pinnoitettu vaneri on monipuolinen tuote. Karhea pinnoite soveltuu erinomaisesti mm. lavojen, peräkärryjen tai pakettiautojen pohjalevyksi sekä erilaisiin hyllyihin, kulkutasoihin, parviin ja vaikkapa valmiiksi varaston lattiaksi. Sileä pintaista vaneria käytetään rakentamisessa yleisesti sisä- ja ulkovuorauksessa sekä valulevyinä. Muovipinnoitetta käytetään pakettiautojen seinäverkoilussa ja peräkärryjen seinä -ja kattolevyinä. Paperipinnoitettu vaneri soveltuu sellaisenaan maalattavaksi ja teipattavaksi ja sopii sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Pinnoitettuja vanereita löytyy varastostamme vahvuuksissa 4-30 mm.

sisustuslevyt

Teemme sisustuslevyjä 12mm koivuvanerista.

Kysy tarjous!

hoyla_01

Palvelu pelaa

Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ostokokemukseensa. 36 vuoden kokemus vanerista auttaa meitä löytämään sinulle parhaan ratkaisun.

 Suuresta varastostamme löytyy kysytyimmät vanerit, myös erikoiskokoja ja pinnoitteita

 Meiltä monipuoliset vanerin työstöpalvelut

 Nopeat toimitusajat

 Sovittu laatu pitää

 Meihin voit luottaa

 Suuresta varastostamme löytyy kysytyimmät vanerit, myös erikoiskokoja ja pinnoitteita